Att skapa magi

Det är just vad min coaching handlar om!
Den magi som uppstår när du med känslornas hjälp kommer i kontakt med ditt inre äkta jag, och börjar lyssna på dina innersta drömmar.
Tillsammans kommer vi göra en förändringsresa där vi utforskar dina möjligheter, val, önskningar, drömmar och lögner. Allt som finns inom dig lyfter vi under trygga förhållanden ut i ljuset och tittar nyfiket på från alla tänkbara perspektiv. Allt för att skapa bättre medvetenhet och självinsikt, vilket gör att du lär känna dig själv på en helt ny nivå.
Jag har mängder med verktyg som du får lära dig använda för att nå den förändring du längtar efter!
 
Här kan nya tjänster läggas till och gamla plockas bort. Därför kan det vara kul att kika in här lite då och då eller följa mig på instagram för att ta del av allt som sker.

De tjänster jag erbjuder i dag är bland annat:

 
  • Coaching
  • Grupp-coaching
  • Mentorsprogram
  • Konsult
  • Bokcirklar
Är du nyfiken på att veta mer? Läs mer här nedan:

Enskilda coachsamtal med mig, erbjuds både genom personligt möte, per telefon och online.

Coachsamtal i en trygg grupp där jag leder gruppen och  man delar perspektiv och reflektioner med andra. Erbjuds både genom personligt möte och online.

Mentors program. Ett års program med mig som mentor med ett coachande förhållningssätt, som riktar sig till nyföretagare/nybakade chefer eller företagsledare i förändring.

Anlita mig gärna till kortare projekt där det finns behov av ett coachande/ perspektivvidgande/ nyskapande/ utbildande sätt. Jag älskar utmaningar och att testa nytt!

Med fokus på personlig utveckling. Erbjuds i mindre grupper både genom personligt möte och online.

idahenrysson.se på Instagram