Coaching enligt ICF

Coaching erbjuds personligen av mig både per telefon, via online- konferens -verktyget ”Zoom” eller öga mot öga i två fåtöljer i Karlskrona. Valet är ditt. Om du bekostar resan, kommer jag gärna till din stad för coaching! Det är också upp till dig i vilken utsträckning eller regelbundenhet du vill ha det. Jag erbjuder idag alternativen som står här under, men det går alltid att bygga ihop ett eget upplägg om så önskas. Det är bara att fråga! Vi börja ändå alltid med ett förbehållslöst halvtimmes samtal för att känna in varandra innan vi skriver något avtal eller boka in en session för första gången, så alla funderingar och frågor du har tar vi då.
 

Coaching för företagare

Samma paket och program som här under finns till privatpersoner finns även att fakturera till företag, men då tillkommer det en kostnad på 25% (motsvarar moms på alla utsatta priser som privatpersoner betalar).
 

Coaching för privatpersoner 

50min coachsamtals session, 750kr. För dig som inte vill binda dig. Eller för dig som inte riktigt bestämt dig men ändå vill komma igång. Eller för dig som har avslutat något av mina program och bara har behov av ett enstaka samtal för att själv komma vidare igen.Eller helt enkelt bara för att du vill!

Det går även att få 30min  sessioner, för 385kr. (Förutsätter att du redan haft minst 2st 60min samtal innan).

 
Samtals-paket, 3285 kr.; 6 st 50 min sessioner förlagda under en 6 månader period eller kortare. För dig som vill ha dina coachsamtal till ett bättre pris (15% rabatt).
 
Ungdomspris, 495kr. Är du under 20år så erbjuder jag 50min.coaching till detta förmånliga pris.
 
Dayas Gym medlem. Är du autogiro kund på Dajas Gym i Karlskrona, så erhåller du 50% rabatt på alla tjänster på idahenrysson.se Har du annan form av medlemskap på DajasGym får du 20% rabatt.