Gruppcoaching

Att bli coachad av en ledare i en liten grupp på max 10 personer ger en fantastisk dimension på sin personliga utveckling. När man under trygga förhållanden delar och tar del av tankar känslor och frågor får man både ökad förståelse och ett bredare perspektiv samtidigt som självinsikten blir djupare. På detta sätt lär du dig både förstå dig själv och andra bättre.
Att under ledning både få ta plats och ge plats till att lyssna in, som dessutom ger en unik tillhörighet och gemenskap är en ynnest.
Tillsammans skapar vi magi!
 
Gruppcoaching 
Här kommer det att komma olika sorters grupper framöver, både via online-konferens programmet  “zoom” och genom fysiska grupper i Karlskrona.

Ibland kommer grupperna ha särskilda teman ex. Mot en bättre hälsa, Ökad Självkänsla,  Viktnedgång, Föräldraskap mm.

Kommande gruppstarter:
 
19:e Februari
Då tänker jag köra igång med en ny grupp!
Denna gång blir det med inriktning på Känslor, under 5 träffar. Vi gör både gemensamma och individuella övningar som hjälper dig att förstå dina känslor, lära dig tekniker för att hantera dem och kunna skifta från en känsla till en annan..
Det bli en ONLINE grupp kl.11.30-13.00 på Fredagar.
Max 5 deltagare, så först till kvarn gäller.
Då det är pandemi, så erbjuder jag nu detta kostnadsfritt! WOW!!!
(ord. pris 995kr online, 1995kr fysiska träffar med fika).
 
9:e April
Då kör jag igång ytterligare en online grupp via “zoom”, med temat “Mitt själsliga jag vs. mitt ego”
Det blir 5st online- träffar på Fredagar kl.10.00-11.30
Även här erbjuder jag ett rabatterat “Corona pris”, alla fem träffarna för 199kr, du anmäler och betalar innan Mars slut 2021. (Ordinarie pris 995kr) Max 9 deltagare, så först till kvarn gäller.
 
När det blir varmare ute, planerar jag en fysisk gruppcoachings omgång utomhus. Planen är då att under 5 träffar ta oss ann ämnet “Våga erkänna för dig själv vad du längtar efter”.
 
 
Gruppcoaching går att skräddarsy i andra former och upplägg, och går även att få i andra städer. Kontakta mig för önskemål och offert