Höst och nystart

Sitter här med en enorm tacksamhetskänsla ihop med ett sprudlande bubbel inifrån.

Jag har just tagit över en ny lokal, där jag håller på att skapa för fullt! Skapar en plats där hela jag kan få plats att vara allt jag är. För när jag är allt jag är, då sprudlar jag av glädje och kreativitet, vilket jag vill dela med dig! Då är jag en sådan enorm kraftkälla att jag själv blir chockad. Ha ha ha!

Välja själv

Den utmanade biten i att ta mig ann denna lokal har varit att ge mig själv tid att känna in vad jag vill på olika sätt. Allt från färg val till rummens användning till möbler och möblering. Det är första gången jag är ”ensam” med att välja. Tidigare har det alltid varit andra med i bilden att ta hänsyn och ampassa sig med. Inser att jag aldrig tidigare har bott själv i en egen lägenhet till exempel. Eller jo alltså jag har bott själv, men då hyrde jag en möblerad lägenhet så det var liksom inte mitt val hur inredningen skulle vara då heller. Sedan flyttade jag ihop med Henrik och vi har bott ihop sedan dess. Mitt första företag startade jag med en av mina systrar, så där fick man vara anpassningsbar. Sedan efter jag köpte ut henne så fanns det ändå 30 anställda att ta hänsyn till och låta dem vara medbestämmande på sin arbetsplats.

Jag har aldrig känt det som det minsta svårt att låta andra bestämma eller ha önskemål. Snarare har det varit skönt att slippa ta beslut själv.

Lättare sagt än gjort

Men med denna lokal. Min alldeles egna lokal. Där har jag verkligen velat stanna i just det svåra med att välja själv även om det varit, och är, otroligt svårt och obekvämt. Jag blir stressad av att inte veta vad jag vill. Mitt ego försöker psyka mig genom att viska till mig hur omständig jag är som inte bara kan fatta ett enkelt beslut, som att välja gardiner. Men jag har vägrat låta mig påverkas. Då och då har stressen krypit över mig, men så fort jag blivit medveten har jag givit mig själv medkänsla och omfamnat alla jobbiga känslor. Inte kunde jag anat att det skulle ge en sådan personligutveckling att ställa iordning en lokal!

Nu är det nära

Men nu börjar det mesta komma på plats och ta form. En vägg återstår att välja färg på, det lutar mot en skön ljus grön ton. Men jag behöver låta en hel känslovåg passera innan jag vet säkert. Har ett par vägghyllor att välja ut också. Men sedan är det mesta utstakat och redo att bara komma på plats! Känslan är Magisk! MIN lokal liksom. Min. En plats skapad utifårn allt som får mitt hjärta att dansa. Ivern att få dela den med omvärlden är enorm! Ser så mycket fram emot att få ta emot gäster och kunder här. Första September är det dags. Pirrigt och härligt på samma gång.

Bekräftelse eller gemensam energi

Mest av allt längtar jag efter att få ha små grupper i olika former hos mig.

Allt från en grupp för nymånecermoni till grupper för personligutveckling på olika teman. Jisses vad jag ser fram emot det!

Det känns som när man var liten och skulle få ha sitt allra första kalas hemma för klasskompisarna. Glädjen och ivern över att jag skulle få ha dem hemma på samma gång och ha kul ihop, som blandades med nervositeten över vad de skulle tycka om mitt rum, mina val av affischer på väggarna och gosedjur i sängen. Skräckblandad förtjusning liksom.

Som när man är liten, fast man är vuxen

Precis så känns det nu. Jag längtar efter att få ha en grupp som delar samma intressen som mig och få ge av mig själv och min kunskap till dem och få deras perspektiv och kunskap tillbaka. Samtidigt är jag nervös över om de som kommer ska uppleva min lokal lika härlig och mysig som jag gör.

En del av mig säger att det kvittar vad andra tycker, medan den andra delen säger att det är bullshit. Givetvis bryr jag mig om vad andra tycker. Visst är det viktigt för mig att mina kunder får samma energi som mig i lokalen. Skulle kännas väldigt konstigt om någon kom till mig och inte alls kunde slappna av och känna harmoni när de är i min lokal. Det är liksom hela grunden i mina tjänster att man känner den där energin så fort man kliver in hos mig.

Inte för alla

Den delen av mig som från början sa att det kvittade vad andra tycker, säger nu att hon är övertygad om att det finns människor som är på samma frekvens som mig, som uppskattar just det jag ger och den miljön jag skapat. Och de som inte gör det, dem är ändå inte kunder som ska vara hos mig. De är då inte min kundkategori så att säga. Å det har hon helt rätt i.

Så jag landar in i att allt kommer bli som det ska. Det känner jag fullt ut.

Kram Ida

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *