Nästa steg för mig med Human Design!

Som ni vet om ni läst mitt senaste inlägg så är ju mitt nya intresse just HD. Att fördjupa mig i och lära mig detta komplexa systemet. Man behöver både sin födelse plats och tid, helst på klockslaget för att generera sin så kallade Human Design karta, på engelska benämt som ”Human design Chart”.

Jag ska inte gå in på detaljerna mer, men vilket häftigt verktyg detta är! Det är så mycket som går att utläsa i kartan, styrkor och skuggsidor, superkrafter och beslutsfattnings sätt. Alltså detta är ett hjälpmedel för att lära känna sig själv inte något som begränsar dig på något vis. Som med allt i livet så rekommenderar jag bara att man tar till sig det som kan hjälpa en framåt i önskad riktning. Det innebär inte att man bara ska välja det som låter positivt. Tvärtom, det jobbiga insikterna tar en oftare framåt på ett kraftfullare sätt. Därför är skuggsidor minst lika viktiga som ljussidorna och vice versa.

Men att få en insikt i att man tex har ett odefinierat Ajna center som kan förklara varför man har lätt att ta in olika perspektiv men på samma gång känna en stress över att man borde bestämma sig för en åsik kan ju verkligen hjälpa en att släppa just den pressen. För mig är det i alla fall så. Ju mer jag lär mig att förstå mig själv, desto enklare har jag för att leva på ett mer harmoniskt sätt i livet.

HD så långt ögat kan nå!

Just nu har jag nästan tunnelseende och allt jag ser och tänker är HD HD HD. Men det är ju så intressant! Därför har jag precis sjösatt Human Design Coaching här på https://www.idahenrysson.se. Jag känner en sådan lust att använda HD som bas när jag coachar. Tänk att möta en människa som tex säger att de känner sig låsta i någon del av livet. Man pratar om låsningen och lite runt om kring. Sedan kikar man på personens HD-karta och kanske kan se styrkor att använda, kanske kan se möjliga förklaringar på varför man hamnat där. Så coachar man vidare i hur det känns att höra dessa perspektiv, vart de landar osv. Alltså wow wow wow!!!! Nu toklängtar jag tills första klienten bokat min ”Human design coahning”! Jag erbjuder denna coahing både via onlineverktyget zoom och på plats i mitt coachrum på Dajas gym i Karlskrona.

Inspirationen smittar

Samtidigt som jag skriver detta kommer nästa längtan, att förändra mitt coachrum och sätta en mer genuin och mysig prägel på det. När jag bestämde mig för att göra om rummet till ett coachrum var det ett förråd med Podiart-utrustning som dock behövde vara kvar. Jag städade ur rummet, satte in lite möbler som en skänk och fåtöljer. Det blev en ENORM förbättring och jag var helt klart jättenöjd. Men nu något år senare så känns det inte som rummet speglar mig och det jag vill ska kännas där inne. Nej,det är mer som att det är verkligen bättre innan och”duger”, vilket inte är den känslan vill jag ha längre. Nu i skrivandets stund står det klart att det är dags att lägga lite kärlek där. Wiiii vad kul! Känner riktigt inspirationen spira!

Nu är det dags att avrunda detta inlägg och börja planera rummet!

Kram Ida

Skål för att våga följa sitt hjärtas lust!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *