Känsla och erbjudande!

Halli hallå!

Igår kände jag så otroligt starkt ett behov av att gå ”Back to basic” med mig själv. Känslan av att skala av och börja om började gro och i morse vaknade jag och ville göra just det. Skala av. Under ett par år nu har jag ständigt velat utvecklas och lära mig mer, tillföra nya tjänster, öppna massor av mina dörrar för att människor ska kunna komma till mig från flera olika håll. Det har varit spännande och utforskande. Men samtidigt splittrande.

Förändering

Därför kände jag idag att det är dags att skala av för ett tag nu. Det innebär att jag plockar bort många utav mina tjänster och kommer fram till slutet av sommaren bara erbjuda ”Coachsamtal rätt och slätt”.

Jag gör det för att lättare komma i kontakt med vad jag kanske kommer sakna att erbjuda till mina kunder. Men även få en möjlighet att uppmärksamma om kunderna kommer sakna något. Vill även sänka priset under en tid, för att öppna upp för fler att kunna testa på coaching. Känner att jag verkligen verkligen vill sprida denna fantastiska magi det ger att bli coachad. Själv går jag till två coacher just nu. Allt blir så mycket klarare när man får stöd i att plockla fram allt inom sig och lägga det framför sig att utforska.

Universum levererar

Dessutom kom siffrorna 8, 5, 2, till mig för några dagar sedan. Såklart undrade jag vad de skulle vara till eller visa mig. Vet inte om det är detta som det var menat till i huvudsak, men det kom väldigt bra till pass här i alla fall.

Nyss när jag satt här på hemsidan och skalade av så bara coachsamtal blev kvar slog det mig att jag även ville ha ett erbjudande på detta. När jag skulle bestämma datum för hur länge erbjudandet skulle vara så kom 8:an upp i mina tankar. Augusti känns som helt rätt som månad för en förändring av tjänster igen.

Kikade då in i almenackan för att välja en fredag som slutdag och då visade sig så lägligt att den 5:e var just en fredag. Mitt sänkta pris för coaching kommer därför att gälla fram till 5/8-22! Tack universum. 😉

Prissättning

Så vad ska erbjudandet vara? Tanken på paketpris ploppade upp först, men kändes faktiskt inte hundra. Kanske nya människor bara vill kunna köpa ETT samtal för att liksom testa på. Så ett ”prova på pris” verkade genast logiskt. Men inte det heller kändes riktigt rätt. Siffrorna dök upp i tankarna igen.

8,5,2. Kanske kan dessa siffror vara priset. Att det ska vara ett fast pris på varje samtal under denna tid? Det fladdrar till i magen vid den tanken. Jo så ska det vara. Så vad för pris? Ngt på 8oo är nästan ordinariepris så det går helt bort. Något på 500 känns återigen logiskt, men när tanken formas så känns det ändå inte givet. Fast hallå, något på 200 är ju tokbilligt!?! Direkt pirrar det till i hela mig. Jo men givetvis ska det vara tokbilligt under denna period! Alltsåmin energinivå ökar markant nu, så ja absolut!

Valde den största kombinationen på tvåhundra vilket resulterar i att mina coachsamtal fram till Augusti kommer kosta 285kr/50 min. samtal.

Hela jag ler bara jag skriver det! Känner riktigt hur hela jag strålar. Så fint och glädjande det känns att erbjuda detta! Återigen tack universum!

Mod

När jag började skriva var överskriften ”Nå ut”. Men allt eftersom jag skrev så förvandlades mitt ”hur” till fokuset att våga. Så jag gick tillbaka hit och ändrade rubriken och la till denna test. Men så här började jag formulera mig.

Nu är det alltså dags att sprida mitt erbjudande. Så spännande…eller? Direkt känner jag ett motstånd. Det är för billigt. Inte jkan jag marknadsföra det på instagram! Människor kommer tvivla och misstänka att jag är en oseriös coach. Ingen har så lågt pris. Andra coacher kanske kommer bli frustrerade på att jag ”pressar priserna”. Jag hör mig själv sucka högt precis som jag skriver detta. Det känns som jag åter igen bara vill ångra allt och ge upp. Känner mig uppgiven. Tänker låta mina tankar bara flöda nu och vara uppmärksam på vad jag tänker.

Alldeles nyss kändes ju allt helt 100 och energin var hög inom mig. Nu känner jag mig låg och tjurig. Som om någon precis sagt till mig att genast sluta upp med mitt trams. Har en klump i halsen. Jag känner igen detta. Det är mitt mod som sviktar. Otryggheten i vad andra ska tycka och tänka tog mig på sängen. Jag hann inte värja mig.

Dags att ta några djupa andetag och landa i att ge sjutton i att jämföra mig med andra. Men det är minst sagt min akilleshäl att jämföra mig med andra.

Andas in, andas ut. Andas in, andas ut, Igen, andas in å andas ut.

Ifråga sätt dig själv

När mina tankar börjar skapa olusts känslor så har jag lärt mig ett superbra verktyg. Nämligen att ifrågasätta mig själv. Så det är just vad jag tänker göra nu. Är det sant det jag just tänkte? Är jag otrygg i detta beslut? Direkt lägger sig känslorna och ett tydligt svar sprider sig. Svar. nej.

Jag känner ju så starkt att jag vill skala av och gå tillbaka till det fundamentala i mitt företagande. Det känns HELT RÄTT! Vad är det som får mig att vilja ha ett erbjudande då? Jo jag vill liksom fira att jag lyssnar innåt och följer min instinkt. Jag vill matcha den höga energin inom mig. Jag vill ”slå på stort”!

Därför detta erbjudande!

Jumer jag skriver desto mer kommer den där energin tillbaka inom mig. Min inre vulkan börjar liksom bubbla. Jag är riktigt trygg i mitt eget värde i att vara allt jag är och även detta erbjudande. Jag behöver inte en speciell prislapp för att validera mig själv eller mitt egenvärde. Nu väljer jag detta pris och detta tidsbestämda erbjudande för att det är det jag vill GE till andra. Punkt.

Vad andra sen tycker och tror så är det deras åsikter. Det har faktiskt ingenting med mig att göra egentligen. Jag vet mitt varför och det är mer än tillräckligt för mig. Jag är trygg i mitt beslut.

Wrap upp

Ett lung har svet in över mig medans jag skrivit detta. Ett djupt andetag igen. Så vad behöver jag göra för att våga sprida erbjudandet? Jag berhöver känna att min trygghet och sprudlande känsla i detta erbjudande når ut i det jag sänder ut. Jag vill känna att det känns ärligt och genuint. Så inan jag har förbråttom att sprida vill jag paketera det i det formatet. Äkta och genuint med en känsla av trygg sprudlande energi, en gåva från mig. Det känns helhjärtat och äkta för mig.

Därför avrundar jag här och flyttar mitt fokus till att paketera, presentera och sprida.

Kram Ida

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *