Om mig, Ida H

Jag skulle kunna börja med att skriva om min bakgrund, mina erfarenheter och varför jag brinner för att hjälpa andra, men då skulle jag inte vara mig själv. Därför väljer jag istället att skriva om mina rädslor och min passion till att utvecklas!
 
Jag har alltid haft en rädsla för att inte vara tillräcklig. Inte vara bra nog, unik nog eller omtänksam nog i jämförelse med alla andra. Därför har jag undermedvetet genom livet valt att stå utanför allt och alla. Jag blev den där udda som jämt skulle gå mot strömmen.
 
Som yngre var det en jätte bra strategi! Men med åren blev det allt mer ett omedvetet hinder. När jag insåg detta så började jag utmana mig själv och nu är jag här och kör min coaching och kan inte undvika att jämföras med andra coacher. Därför har jag valt att bara vara mig själv fullt ut, mer unik än så kan jag inte bli. För den kunskap och erfarenhet i kombination med min personlighet ÄR unik för just mig, för det finns bara en som är just jag! 
 
Ida Henrysson, som har fem systrar, skilda föräldrar, är mamma till två fantastiska barn, sambo med sitt livs kärlek, älskar människor, är nyfiken och ständigt vill utvecklas och lära sig mer, kände det som sitt kall att bli mamma, drivit företag med massa anställda sedan 2008, valde att gå isär med en delägare, touchade väggen, utbildade sig till coach, lämnade sin VD roll, startade detta företag, tog över ett gym och känner fortfarande en längtan efter att lära sig mer och knyta ihop kropp, själ och sinne ännu mer i sitt företagande! Ett företag där hon kan följa sina värderingar fullt ut, där hon kan möta varje klient på ett äkta personligt sätt och skapa den magi som hon brinner för! 
Ja där har ni mig, Ida, och detta företag. Mitt förflutna gör mig unik oavsett om jag just nu gör samma sak som många andra. Men ingen annan gör det på mitt sätt… Och med den insikten fortsätter jag följa mitt hjärta. Så nu vet ni vem jag är. Hoppas nu att jag får äran att träffa dig en dag! 
 
Varma kramar Ida