Spännande utveckling!

Jag har grotta ner mig i Human Design. Vad då kanske du undrar? Jo det är ett verktyg/metod från 80-talet baserat på bla astrologi, kvantfysik och österländsk lära. Tillsammans utgör dessa ett system, som tar sig ut i en personlig karta, beroende på platsen och tidpunkten du föddes så har du en alldeles unik karta som är enbart din. Med den kan man utläsa massa intressanta saker om sig själv. Tex ens styrkor, undermedvetna själsliga gåvor och var man mest speglar omvärlden och mycket mycket mer. Om du frågar mig så är det ett otroligt fantastiskt verktyg i personlig utveckling!

Krångligt värre

Direkt då jag hörde talas om Human design blev jag jätte nyfiken, men sekunden efter var jag redan avskräckt. Något så komplext och invecklat hade jag aldrig tidigare stött på. Inte ens astrologi hade jag upplevt så svårt. Den känslan hängde med mig varje gång jag nyfiket ville undersöka mer om HD. Hur gärna jag än ville förstå var allt bara grekiska. Det gjorde mig mest frustrerad och därför svalnade intresset sakta men säkert.

Något år senare hörde jag en intervju i någon podd om en tjej som var HD reader, och min nyfikenhet blossade direkt upp på nytt. Genast började jag googla, och nu fann jag det konstigt nog inte alls lika skrämmande och svårt. Snarare förstod jag mängder och tycket det plötsligt var ganska lätt. Jag vet egentligen inte vad som hänt under det året. Jag måste blivit en mer upplyst människa helt enkelt. Ha ha ha ha!

Ny tändning

Lusten jag kände till Human Designs var nu nyväckt och kraftigare och jag började läsa allt jag kom över på ämnet. Så har det bara fortsatt sen dess. För varje grej jag lär mig så bara växer mitt intresse. Snacka om en fantastisk instruktionsbok till sig själv liksom! Känner hela tiden att jag vill berätta för alla om detta fantastika verktyg. Och gissa vad?! Jag hoppade i fredags på ett HD program skapat av Nikki Vanda, och ska lära mig ännu mer!!!. Som jag längtar!!!! I första hand gör jag det för att lära mig förstå mig själv bättre. Men samtidigt för att jag känner att jag vill att mitt nästa steg ska bli att lära mig att använda HD i ett coachande syfte.

Livskreatörs program ala Ida

Har nu en så himla stark käsla att detta är ett verktyg jag vill väva samman med min coachteknik, och skapa mitt alldeles egna unika tillvägargångssätt för att vägleda mäniskor som vill utvecklas i sitt liv och bli sin egen livskreatör! Nu längtar jag bara efter att känna mig redo till att sjösätta ett nytt coackpaket. Har en tanke om att det ska vara på en bas som utgår ifrån klientens egen Human Design karta och sedan bygga vidare med mina övriga coachverktyg och lite annat.

Just som jag skriver vill jag inget hellre än att på direkten börja ta emot några pilot-klienter till ett förmånligt pris. Fast jag vet även att jag inte ska fatta stora beslut när jag är mitt i en känslovåg, så jag ska vara så ansvarsfull att jag ska sova på saken först. Om jag känner lika stort sug om några dagar så kommer jag nog släppa några platser, så håll utkik! Det är så spännande att hela jag får rysningar bara jag skriver om det!

Kram Ida

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *