Tillit

Oj det har gått ett tag sedan jag var här. Anledningen är att jag haft mycket behov av att vara ute och mingla och för att balansera upp det så har jag varit hemma med familjen lika mycket. Så jag är nöjd och harmonisk! Men det känns aningens konstigt att inte ha varit här. Jag har faktiskt saknat det fast det är så nytt.

Tänk, så kom du in precis som jag kom hit! Så himla nice! Blir alltid lika glad när jag får besök! Därför älskar jag även att besöka andra! Innan jag kom hit idag så var jag över och hälsade på hos Marie Forleo. Alltså den kvinnan är amazing!!! Hennes energi och närvaro gör mig verkligen wowad! En dag kan jag see mig själv ha den där energiska utstrålningen. Just nu trivs jag jätte bra med att ha mitt lugn. Det är ju massa energi det också, bara inte lika energisk energi. I dagsläget känner jag en trygghet, ett lugn och otroligt mycket tillit.

Jag har gått från att vara full av energi och ständigt i rörelse. Till att nu njuta av nuet och låta saker ta form under lugn och harmoni. Ibland kommer min gamla rastlöshet till mig, och då kan jag för en dag få spunk (mitt ord för att agera på mängder av känslor på en och samma gång). Straxt där på så inser jag att det bara var ett efterskalv av hur jag brukade leva, och lugnet infinner sig igen.

I vardagen märks det nog en stor skillnad. Mina barn har sagt att förut var jag mer irriterad och hade inte tålamod, och på mornarna innan skolan var jag alltid arg och stressad. Visst har de rätt. Precis så var det när jag mentalt alltid ville framåt. För mycket av det jag fokuserade på hände bara i mitt huvud. Jag la så otroligt mycket energi på problemlösning av saker som kunde bli hinder för mig, men som oftast aldrig kom i min väg alls. Jag tänkte på alla möjliga scenarios som aldrig hände. Det gjorde mig bara utmattad, trött och stressad.

Lägg sedan till att jag ständigt kände in allas missnöje och försökte förtvivlat att göra alla nöjda. På en arbetsplats med 30 olika individer så är det stört omöjligt. Inte för att det någonsin slog mig. Nej jag tänkte så det knakade och hoppade rätt ut massor av gånger, för att inse att jag agerade för impulsivt trotts att jag tänkt på det i månader eller veckor.

Efter hand så tog tänkandet över allt mer och att skrida till verket blev allt svårare. För hur jag än gjorde så kände jag alltid av någons missnöje.

Allt detta skedde helt omedvetet. Men idag kan jag se att det var just så det var. Därför har mitt beteende förändrats från att vara energisk och impulsiv till att inte göra något alls under på tok för lång tid för mitt eget välmående. MEN, för det finns ett stort MEN här. När jag insåg anledningen till min radikala förändring, så valde jag att hantera det på två sätt. 1. Jag valde att ta lärdom av det jag nu förstått, och bli mer medveten om vad jag baserar mina beslut eller ickebeslut på, och ställer dem mot mina viktigaste värderingar numrera. 2. Jag väljer att ha full tillit till att var sak har sin tid och att så småningom kommer jag att hamna i ett beteende som känns helt naturligt och harmoniskt och energiskt i en lagom härlig balans. Men tills dess så trivs jag med att pendeln har slagit över från impuls och action till lugn och inkännande i mig själv innan handling.

Därför har jag enormt mycket tillit till att mitt företag idahenrysson.se en dag kommer att blomstra! Precis som jag vet att jag kommer göra! Just nu vattnar jag och rår om både mig själv och företaget, och det behöver göras med lugn och tålamod. Men se vad vi växer! För ett år sedan planterade jag företagsfröet, och nu ser man både själken (hemsidan) och ett blad (visitkorten). Och andra börja se att det är något där som växer. SWå visst är vi i rörelse, om än så lite. Men tänk när vi växt till oss lite mer, företaget och jag, då kommer det massor av stora fina löv! Och någon eller några gånger om året kommer det garanterat att blomma! Eller vem vet? Kanske är vi en grön växt, eller ett fruktträd, eller en vintergrön växt eller en blommande växt. Det märker vi med tiden. Men att det blir fler blad och att vi växer till oss det vet jag säkert. Därför ska det ta tid, och tillföras näring och kärlek. Vilket är den fas vi är i nu, företaget och jag. Så om du undrar varför det inte händer mer här, så ha tålamod. Det kommer. Jag tar absolut emot klienter idag och är aktiv till viss grad. Men jag är helt trygg i att det är ok att inte vara här dagligen, eller på socialamedier osv. För mitt behov av att ge mig själv näring är stort nu. Så jag lägger mer tid på att besöka andra och ta hand om de klienter som kommer. Låter mig inspireras, umgås med de som kontaktar mig och mingla runt lite här och var och bara har roligt, samt återhämtar mig med familjen där emellan. Full av tillit!

Nu ska hunden ta med mig på en promenad i skogen. Balans till att suttit här vid skärmen.

Kram Ida

O

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *