Vart ska man börja?

Måndag och en ny fantastisk vecka stundar. Sedan jag tog över gymmet och startade processen att dra igång biten ”själ och sinne” i en egen lokal så har måndagar varit bästa dagen på veckan! Kanske har det att göra med att jag dessutom la om mina öppetider på gymmet till eftermiddag/kväll, så jag har hela förmiddagen till att skapa! Ha ha ha! Frihetskänslan på måndagar är således enorm!

Reels

Så i morse efter jag lämnat barnen på skolan så åkte jag direkt till lokalen. Började med att checka in med mig själv och skrev av mig. Sedan fick jag sådan lust att dela med andra, att jag körde igång kameran och spelade in vad än som kom till mig och bara njöt. Inga omtagningar, ingen eftertänksamhet utan ren närvaro just där och då. Sedan postade jag det på instagram, där det blev till en reel. Start skottet på mitt ”nya”. Men nu då?

Nästa steg?

Alltså i mitt huvud är jag redan i full gång med att driva mitt företag. Kruxet är bara hur jag ska komma från där jag är nu, fixar lokalen, till att driva verksamheten fullt ut. Hemsidan är uppdaterad med mina tjänster. I bokningskalendern på hemsidan är det fullt möjligt att boka in sig från och med nästa vecka! Men det jag längtar efter mest är att köra igån en grupp i personlig utveckling! När känns det rätt att göra det och hur gör jag då? Är event på FB bästa sättet? Affisher i min fysiska omgivning? Jag vet ärligt talat inte hur jag vill göra.

Vad vet jag då?

Jo jag vet vilka grejer jag vill köra igång med! Jag vill ha en grupp på max 6 personer, som träffas en gång i veckan på eftermiddagen under 3 månaders tid, för att lära känna sig själv och få bättre själv insikt och förståelse för sig själv.
Men samtidigt vill jag ha en annan grupp en förmiddag i veckan för daglediga som vill träffas för att under en och en halv timme prata om välmående, balans mellan kropp själ och sinne samt röra sig till musik på olika sätt för att få in rörelse glädje i livet!

Så första steget vore kanske att skapa en beskrivning, bestämma tid och datum och börja dela det med andra. Svårare än så kanske det inte behöver vara! Bara den som testa får veta svaret. 😉 Ok, då vet jag plötsligt mitt nästa steg. Bara å sätta fart nu då!

Kram Ida

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *